Prijavite se na SloAnime newsletter in ostanite vedno povezani!

Animeji

Druga sezona Shingeki no Kyojin prestavljena na prihodnje leto


Vodja marketinga španskega distributerja animejev Selecta Vision Manu Guerrero je bil nedavno gost spletne oddaje Mision Tokyo, kjer je poročal, da je prihajajoča druga sezona animeja Shigeki no Kyojin prestavljena na leto 2017.

Guerrero je povedal, da druga sezona priljubljenega animeja ne bo izšla pred januarjem prihodnje leto. Vir informacije ni nihče drug kot Kodansha, eden izmed producentov TV serije in založnik mange Shingeki no Kyojin, ki je distributerju pojasnil, da je izid druge sezone prestavljen na prihodnje leto. Na žalost uradne izjave producentov animeja še nismo prejeli.

Ob žalostni novici in nestrpnim čakanjem na novo sezono se bomo morali zadovoljiti z napovednikom druge sezone, ki je bil izdan v zaključni špici drugega filma.

Spodaj je prva vizualna podoba prihajajoče druge sezone, ki je bila izdana v reviji Gigazine ter na kanalu Animate TV.

Attack on Titan_Haruhichan.com 2nd Season Visual

Druga sezona animeja je bila prvič naznanjena na premieri prvega povezanega filma Shingeki no Kyojin: Guren no Yumiya. Povezana filma prikazujeta strnjeno zgodbo prve sezone animeja. 27. junija 2015 je sledil drugi povezani film z naslovom Shingeki no Kyojin Movie 2: Jiyuu no Tusbasa.

 


happy wheels