Animeji

Nov “Magic Kaito” anime napovedan oktobra


Nova anime serija Magic Kaita je bila napovedana za letošnji oktober in bo tako izšla med jesensko sezono animejev. Anime bo risal A-1 pictures, izhajal pa bo vsako soboto ob 17:30.

Magic Kaito anime series announced for Fall 2014 New Magic Kaito Anime Slated for October

Magic Kaito je spin-off priljubljene detektivske serije Detective Conan. Magic Kaito šteje 12 posebnih epizod, izhajal je od 17. aprila 2010 do 29. decembra 2012 pod produkcijo TMS Entertainment.

Povzetek zgodbe:

Kuroba Kaito, običajni najstnik, katerega oče je pogosto odsoten zaradi neznanih razlogov. Ko mu oče umre v skrivnostnih okoliščinah, spozna očetovo skrivno istovetnost; je namreč znan mednarodni zločinec, znan kot Mednarodni zločinec 1412: Fantomski tat ter da ga je umorila skrivnostna organizacija, ker jim ni želel pomagati pridobiti “Pandorin dragulj”, skrivnostni kamen, ki spusti “solzo” med prečkanjem določenega kometa. Njegovo zaužitje jedcu podari nesmrtnost. Zapriseže si, da bo organizaciji preprečil, da se dokopljejo do nesmrtnosti in prevzame očetovo istovetnost, ko se odpravi na misijo do dragulja. Enine sledi o dragulju pravijo, da se rdeče sveti ob polni luni ter je po obliki kamen v kamnu. To ga privede do spoznanja, da išče ogromen kamen, shranjen na mestu, ki nikoli ne prejme mesečine. Tako prične z raziskovanjem in krajo slavnih neprecenljivih draguljev z nenavadno preteklostjo iz izredno varovanih območij, a jih ob polni luni vedno vrne na mesto najdbe.