Srečanja mariborske skupine Animoku

Za diskusije, ki jih je težko opredeliti samo v eno sekcijo - za povezane pogovore o animejski in manga industriji, vizualnih/lahkih romanih, igrah in vsebinah za odrasle.

Moderator: gali

Srečanja mariborske skupine Animoku

OdgovorNapisal/-a dediledi dne 13 mar 2012, 00:12

Kot ste že verjetno zasledili obstaja v Mariboru neuradna skupina imenovana Animoku. Če niste prej vedeli ste zagotovo izvedeli pred nekaj dnevi, ko smo odprli svoj uradni blog (link spodaj). Če pa še vedno ne veste in ste komaj zdaj izvedeli s tem topicom, pa prilagam opis skupine:
Smo ljubitelji azijskih kultur (japonske, kitajske, korejske, indijske). Smo povsem neuradna skupina. Skupina obstaja že kar nekaj let in je bolj ali manj se začela kot skupina prijateljev, ki so se srečevali vsak četrtek v Kulturnem Inkubatorju v MB in gledali skupaj projekcije animejev, se družili, popevali karaoke, pogovarjali in izmenjevali informacije. Skupina je neuradna zato, ker se ne sme gledati projekcij uradno in javno. Zato tudi se o nas "nič ne ve", ker se poskušamo izognit sankcijam, ki pridejo z javnim oznanjanjem kaj se gleda. Tako, da se skupina žal zato veča samo z osebnimi kontaki v Inkubatorju in Udarniku.

To je nekako okviren opis. Žal sem to sedaj na hitro skupaj spesnil, ker še kolega (sočlan in desna roka šefice) ni uspel zapisati na blogu nič o skupini.

Torej, zagotovo se nekateri sprašujete, zakaj zdaj v javnost s tem po tolkem času? Iz preprostega razloga, da ne bo več toliko zamer zakaj ne govorimo javno o skupini in zakaj ne sprejemamo članov ter zakaj se nič ne ve o nas ipd. Finta je v tem, da nismo hoteli it javno s tem, ker je problem z sankcijami, če nas zasačijo "oblasti". Upam, da razumete. Čeprav smo se sedaj opogumili najdli sivo cono in prišli v javnost z blogom. Nekako res reskiramo s tem oznanilom zdaj in blogom pozornost "oblasti", ki imajo nadzor nad avtorskimi pravicami, vendar se bomo izogibali javnim oznanilom kateri naslovi se kdaj gledajo v Inkubatorju.

Tako, da na javnem delu našega bloga http://animoku-hq.blogspot.com/ se bodo objavljali samo podatki kdaj bo projekcija v Kulturnem Inkubatorju in nič drugega. Če boste hoteli vedeti kaj se gleda boste morali biti član skupine in imeti dostop do naše mailing liste in s tem tudi dostop do Members Only sekcije, kjer bodo podrobnejši podatki. Seveda se pa na prvo stran ne bo pisalo samo to. Ravno nasprotno. Na prvi (javni) strani bloga se bodo objavljali članki, novice, informacije o dogodkih povezanih z azijskim svetom in podobne reči. Zato vabljeni tudi kdaj pogledati, če je kaj novega na voljo v vaši bližini ali pa zgolj prebrati kak članek ali pa pogledati datum in uro srečanja skupine. + Ko postanete član skupine in vam administratorji bloga zaupajo, lahko zaprosite za status pisca, kar vam omogoča sodelovanje v pisanju člankov, novic, info. ipd.

Seveda zdaj vas bo veliko reklo, kako pa postanem član? Preprosto tako:
Kako postanem član skupine Animoku?
Član v skupini Animoku lahko postane vsakdo, vendar pa vseeno želimo to osebo, ki bi rada bila del naše skupine tudi osebno spoznati. Zatorej je pogoj za včlanitev v skupino Animoku vsaj enkraten obisk na naših druženjih bodisi v Kulturnem Inkubatorju bodisi v Udarniku. Na ta način se želimo izogniti kakršnemu koli "trolanju" pri objavah in komentarjih v "Members Only" sekciji.

Taki so pogoji, žal se bo to nekaterim zdel tak način elitističen in napačen ali pa kaj v tej smeri. Vendar morate razumeti, da je skupina neuradna in bi vsako javno oglaševanje določenih stvari (specifično naslovi animejev za projekcije) škodilo vsakemu v skupini, saj bi lahko bili sankcionirani. Zato se na tak način zaščitimo. Prosimo za razumevanje.

Sicer naj vam še predstavim nekaj osnovnih podatkov skupine za lažje razmevanje:
Skupaj prijavljenih članov na mailing listi: 41
Redno aktivnih članov: cca. 15-20
Pod naše okrilje spada tudi prevajalska skupina AnimokuSubs

Neuradna predstavitev nekaterih glavnih/osrednjih članov:
Šefica: andy (ni njen nick ampak vzdevek)
Desna roka šefice, glavni tehnik, glavni prevajalec, glavni lektor, administrator Animoku bloga, šef AnimokuSub/Zuppy&Co. Subs, šef karaok, HMDB (Human Movie Database): zuppy-san (ali pa leva odvisno iz katere perspektive gledaš)
Blagajnik za slučajne "road tripe", glavna kimono girl, hobby mojstrica japonskega jezika, bivša mečevalka japonskega mečevanja: Aoi Kimoko
Glavni spamer Skype chata in mailing liste, soadministrator Animoku bloga, Ecchi Master skupine, najglasnejši v skupini: dediledi (yes it's mua)
Samooklicano najbolj "normalen" član skupine, HDBOUS (Human Database of Usless Shit), glavni komplicator: Minos55
KeyMaster Inkubatorja (starejši): Peter (Viking Vike na forumu tukaj)
KeyMaster Inkubatorja (mlajši): Žiga
"Top 3" Yu-Gi-Oh playerja v SLO in sospamerja Skype chata, 9gag main spamer squad, ter po novem aktivna "pro" playerja LoL-a: Mali in Vlki bruder (Power11 in tsujigiri)
Kuma-san, dobrovoljček, glavni fotograf, glavni photoshop master: Puma D. Ace (Kuma-san/chan)
Naša maskota, glavna cosplayerka: Monkey D. Fluffy (nekateri jo poznate kot Guilmon oz. Kyubi iz Novoletk)
Glavna šivilija, glavna smejalka, izumiteljka dobrih in manj dobrih idej, dobrovoljček: nanahaci
Vsem tem osebam lahko zagnjavite za članstvo, vendar zadnjo besedo ima vedno šefica. Še vedno pa ostaja osebno spoznanje v RL.

In pa nabolj pomemben aspekt naše skupine naš logo:
Slika

To so nekateri osnovni podatki, ki jih morate vedeti o nas za začetek. Upam, da sem vam s tem topicom pokazal, da nismo neka skrivna sekta, ki žrtvuje device hudiču za določene bonitete. Ampak, da sem vam lahko predstavil našo majhno skupinico v Mariboru in da veste, da tudi v Mariboru obstajajo fani in skupina ljudi, ki sprejema v svoje objeme tudi VAS.

No kaj je bilo sploh bistvu tega topica je to, da bom tukaj redno objavljal čase kdaj so srečanja za tiste, ki bi radi se nam pridružli. Pač pa tiste, ki so preleni, da bi šli preverit na blog (joke) :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tako pa kar začnimo s prvo objavo:

Link do obvestila na blogu: http://animoku-hq.blogspot.com/2012/03/ ... torju.html
in pa kopija sporočila za lene klike:
Projekcija v Inkubatorju
Ta četrtek, 15. 03. 2012, je ob 19. uri anime projekcija tudi v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru. Ker projekcija ni javnega značaja, vedo, kaj se ta teden gleda, samo člani skupine Animoku. Prav tako pa bo pred projekcijo potekalo tudi druženje in lahko se boste preizkusili tudi v karaokah. Dobrodošli so tudi kakšni prigrizki.
Tedenska druženja med prijatelji in oboževalci animejev ter japonske in drugih azijskih kultur v takšni obliki potekajo že kar nekaj let. Kot smo že napisali, je eden izmed pogojev za članstvo v skupini Animoku ta, da se oseba, ki želi biti del naše skupine, osebno predstavi na kakšni izmed projekcij v Inkubatorju in/ali Udarniku.

Vljudno vabljeni.
Slika
ME? Normal? How dare you insult me that way!
Uporabniški avatar
dediledi
ecchi master
 
Prispevkov: 6894
Pridružen: 31 jul 2008, 19:11
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a dediledi dne 18 mar 2012, 21:11

Torej, naslednji četrtek je zopet srečanje v Kulturnem Inkubatorju, tokrat se gleda en zelo dober azijski film:

Link do obvestila na blogu: http://animoku-hq.blogspot.com/2012/03/ ... torju.html
in še quote za referenco:
Projekcija v Kulturnem Inkubatorju

Tudi ta četrtek, 22. 03. 2012, bo v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru ob 19. uri projekcija. Tokrat je na sporedu en azijski film. Naslova žal iz že znanih razlogov tukaj ne moremo navesti, tako da je znan zgolj članom skupine Animoku, vendar pa ste vsi, ki ste kakorkoli zainteresirani vljudno vabljeni.

Kot vedno bo pred samim ogledom filma potekalo druženje, na katerem se boste lahko preizkusili tudi v karaokah in spoznali našo ekipo ali vsaj del naše ekipe, poleg tega pa upamo, da se boste imeli lepo. Spored četrtkovih projekcij je ponavadi takšen:

19:00 Druženje + karaoke
20:30 Projekcija


V glavnem, vsi ste vljudno vabljeni, da se kdaj oglasite na kakšni projekciji, čeprav vsi, ki še niste člani skupine Animoku, ne boste vedeli, kaj se v določenem tednu gleda in se boste pač morali pustiti presenetiti.

Upamo, da se vidimo!

Če želi kdo vedeti naslov filma me lahko vpraša na ZS, mogoče mu po pomoti pošljem trailer :D
Zadnjič spremenil dediledi, dne 18 mar 2012, 21:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika
ME? Normal? How dare you insult me that way!
Uporabniški avatar
dediledi
ecchi master
 
Prispevkov: 6894
Pridružen: 31 jul 2008, 19:11
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Shinoi dne 18 mar 2012, 21:12

Zakaj zakaj ZAKAJ mora to biti med tednom in jaz ne v Mariboru :(
i haet efferytink
i are su mad at woerld
nyuuuueeeeeeeeeeeeghhhhhhhhh >:I
Uporabniški avatar
Shinoi
je doma na SA
 
Prispevkov: 1033
Pridružen: 08 feb 2012, 18:10
Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a dediledi dne 21 mar 2012, 23:23

Opomnik!!

Jutri ne pozabite ob 19.00 v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 MB. Srečanje, karaoke in projekcija, en zelo dober azijski film z Jet Li-jem. Pride lahko vsak in vsakega novega se veselimo. Upam, da se vidimo.
Slika
ME? Normal? How dare you insult me that way!
Uporabniški avatar
dediledi
ecchi master
 
Prispevkov: 6894
Pridružen: 31 jul 2008, 19:11
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 22 mar 2012, 13:30

Hehe, dediledi tukaj kar lepo objavlja, kdaj so projekcije. Fajn to. No, v glavnem, da še jaz nekaj malega prispevam. Projekcije so teoretično vsak četrtek, vendar se lahko zgodi, da kdaj tudi odpadejo. No, v tem primeru se tako ali tako obvesti.

V bistvu pa smo same projekcije zasnovali tako, da se izmenično vsak drugi teden predvaja anime in vsak drugi teden kak azijski film (korejski, kitajski, japonski - vseeno kakšen, samo da prihaja iz vzhodnega dela Azije). Ta teden je torej na vrsti en kitajski film z Jetom Lijem (kot je že napisal dediledi), za naslednji teden pa je že načrtovan nov anime (hint: obstaja zelo dolga animejska serija in tudi obsežna serija anime filmov, vendar ni One Piece in ne Detective Conan; recimo, da gre za narisan sitcom ;) )

Kdaj bo in ali sploh bo ta anime naslednji teden, se bomo tako ali tako točno dogovorili danes in bomo točen termin sporočili na našem blogu in tukaj. Je pa res, da naslove zadev, ki jih gledamo, nočemo nikakor skrivati, tako da če vas zanima naslov animeja/filma, ki se določen teden gleda, vam bomo z veseljem odgovorili na zasebno sporočilo. Tukaj pa žal iz varnostnih razlogov ne objavljamo naslovov, ker bi se znal spet oglasiti eden izmed "kvazi" slovenskih distributerjev - Blitz (sedež podjetja je v Zagrebu, v Lj je zgolj podružnica), kot se je že takrat, ko so tovrstne projekcije še bile uradne in javnega značaja.

V glavnem, ja, danes se torej naše druženje prične ob 19. uri v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru. Malo se bomo pogovarjali, peli na karaoke in si za konec še ogledali film, ki je načrtovan za danes.

Vljudno vabljeni.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 24 mar 2012, 14:54

Da ne bo skozi dediledi pisal, bom tokrat jaz:

Tudi ta četrtek, 29. 03. 2012, bo ob 19. uri v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru potekalo druženje skupine Animoku. Tokrat se bo gledalo anime. Katerega, sem vam dal namig že v prejšnji objavi:

(hint: obstaja zelo dolga animejska serija in tudi obsežna serija anime filmov, vendar ni One Piece in ne Detective Conan; recimo, da gre za narisan sitcom ;) )


Če pa bi radi vedeli točen naslov, pa itak lahko pišete na zasebno sporočilo meni ali dedilediju in z veseljem vam bova povedala, kateri anime natanko se gleda.
Tukaj še povezava do objave na našem blogu.

V glavnem, vljudno vabljeni, da se nam pridružite.
Vstop je seveda prost.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 29 mar 2012, 12:48

Torej, da še enkrat opomnim.

Danes bo v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru ob 19. uri spet druženje skupine Animoku.
Tokrat se torej gleda anime (ob 20:30)
Vstop je prost.

Vljudno vabljeni.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 03 apr 2012, 01:34

Ta četrtek projekcija žal odpade.
To, kar bi se naj gledalo ta teden, je prestavljeno na naslednjič, ko bo projekcija.

Je pa si zato ta četrtek v Mc Pekarni v MB ob 19. uri mogoče ogledati anime Vexille.
Več o tem TUKAJ ali pa na Facebooku.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 11 apr 2012, 20:15

Jutri ob 19. uri je spet projekcija v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v MB.
Tokrat se gleda japonsko fantazijsko akcijsko pustolovščino s Takeshijem Kaneshirom v glavni vlogi.

Še povezava do novice na našem blogu: Animoku-HQ objava

Vljudno vabljeni.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a jiki dne 13 apr 2012, 14:17

jaz sem pa včeraj pozabla it. dobro da sem K 20 že vidla, mi je manj žal.
Slika
Uporabniški avatar
jiki
ima preveč časa
 
Prispevkov: 351
Pridružen: 02 avg 2007, 12:43

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 13 apr 2012, 16:05

he he, samo vseeno je še treba sestanek glede nekaj stvari izvest (blog, ostale zadeve na projekcijah itd.), samo sem se raje odločil, da bomo stvar izvedli maja, ko nas bo večina spet prisotnih :) Bo še mogoče se kaj več idej porodilo :D
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 18 apr 2012, 16:07

Torej, jutri, 19. 04. 2012, je ob 19. uri spet srečanje naše skupine v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v MB, kot smo to napisali v naši objavi na blogu. Sicer v objavi spet nismo napisali, za kateri anime gre, iz že znanih razlogov. Da pa se ne boste vedno spraševali, za kateri anime gre, bomo tokrat izjemoma tukaj napisali, kaj se gleda. Vseeno pa bomo naslov animeja zakrili. Če si torej želite pokvariti presenečenje, kar poglejte, za kateri anime gre. Tokrat se torej gleda
Spoiler: Pokaži
MOBILE SUIT GUNDAM UNICORN 01 in 02, naslednjič pa še 03 in 04.
V glavnem, lepo vabljeni. Vstop pa je itak prost. :)
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 24 apr 2012, 14:09

Torej, v četrtek, 26. 04. 2012, poteka ob 19. uri v Kulturnem Inkubatorju spet druženje skupine Animoku. Tokrat se gleda:
Spoiler: Pokaži
Mobile Suit Gundam Unicorn 03 in 04.
Prav tako pa bomo malo obujali spomine na dobre stare čase in animeje na nemški televiziji in si ogledali nemško sinhronizacijo animejske serije:
Spoiler: Pokaži
Shin Chan ep. 01 in 02.
V glavnem, tukaj imate povezavo do objave na našem blogu, na kateri lahko pogledate kakšen je spored četrtkovega programa. Za tiste nekoliko bolj lenobne (ker pač lenobo zaenkrat še podpiramo tudi v naši skupini) pa je tukaj quote naše objave :P :

Tudi ta teden vljudno vabljeni na srečanje skupine Animoku v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru, ki bo ob 19. uri. Ta teden se nadaljuje ogled animeja, s katerim smo začeli prejšnji teden. Tokrat si bomo ogledali naslednji dve epizodi tega mecha animeja. Poleg tega bomo tudi obujali nekaj starih spominov na čas dobrih in zabavnih animejev na nemški televiziji. Spored programa pa bo sledeči:

19:00 Druženje
19:30 Shin Chan epizoda 01 (nemška sinhro)
19:55 Shin Chan epizoda 02 (nemška sinhro)
20:20 Anime projekcija - 3. del
21:20 Anime projekcija - 4. del

Seveda ste, kot vedno, vsi vljudno vabljeni. Prav tako pa se na samem srečanju lahko včlanite v našo skupino. Vse, kar je treba storiti, je, da nam pustite vaš elektronski naslov in dodali vas bomo na Animoku mailing listo ter vam dodeli pravico za branje zasebnega dela bloga, kjer objavljamo čisto vsa druženja in kaj se gleda. Na projekcijo pa, seveda, lahko pridete, tudi če niste člani, saj za ogled članstvo nikakor ni pogoj, pa tudi včlaniti se vam ni treba, če to nočete.

V glavnem, upamo, da se vidimo.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 01 maj 2012, 02:20

Tudi ta četrtek poteka druženje skupine Animoku. Da ne bom pisal dvakrat zadev, bom raje kar citiral sporočilo z našega bloga:

Ta četrtek, 03. 05. 2012, bo ob 19. uri v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru spet potekalo druženje skupine Animoku. Tokrat si bomo za spremembo ogledali nekaj neazijskega, in sicer ameriško-rusko zf akcijsko pustolovščino. Tokrat vam žal ne morem podati naslova, pa tudi drugega namiga ne.

Kot vedno, naše projekcije delujejo zaprtega tipa, vendar si jih lahko ogleda vsakdo, samo v našo skupino se je treba včlaniti (ali pa tudi ne). Nikogar ne silimo v nič. Gre pač za enostavno druženje med somišljeniki, prijatelji in ljudmi s skupnimi interesi (ali pa tudi z različnimi, kar je tudi dobro za razne debate).

V glavnem, tokratni spored bo zgledal takole:
19:00 Druženje
20:00 Shin-Chan ep. 03 (nemška sinhronizacija)
20:25 Shin Chan ep. 04 (nemška sinhronizacija)
20:50 Film (pribl. do 22:20)

Upam, da se nam boste tudi tokrat pridružili. Dobrodošli so tudi kakšni prigrizki, niso pa nujni. V glavnem, vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri ogledu, prav tako pa vljudno vabljeni, da se pridružite naši skupini in tako dobite vpogled v zasebni del bloga, kjer objavljamo vse informacije glede filmov oz. animejev, ki se gledajo ob četrtkih, prav tako pa tudi informacije o drugih druženjih skupne Animoku. Kot smo že omenili, je pogoj za članstvo v naši skupini, da se vsaj enkrat prikažete na eni od projekcij.

V glavnem, nihče ne grize (vsaj upam), tako da se lahko mirne volje kdaj prislikate na kakšni projekciji in uživate v dobri (mogoče tudi slabi, odvisno, kako definirate slabo) družbi.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 04 maj 2012, 04:39

Torej, tudi naslednji teden je druženje s projekcijo:

Povezava do objave

V četrtek, 10. 05. 2012, bo ob 20:00 v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru potekalo druženje skupine Animoku. Tokrat si bomo ogledali animejski film, ki je del kultne serije animejskih serij in filmov o znamenitem tatu. Gre za najnovejši filmski projekt, ki je v bistvu nastal ob 40-letnici obstoja te kultne animacije. Če ste ugotovili, za kateri anime gre in si ga želite ogledati, ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Program druženja bo sledeči:

20:00 Druženje
20:15 Shin Chan ep 05 (nem sinhro)
20:40 Anime projekcija (do pribl. 22:15)

Kot vedno, vstop je prost, priporočljivi so kakšni prigrizki (nikakor ni to obveza) in pa prinesite zvrhano mero dobre volje.

Se vidimo!


Hint:
Spoiler: Pokaži
LUPIN III - Blood Seal: Eternal Mermaid
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 09 maj 2012, 20:33

Torej ne pozabiti, jutri ob 20. uri v Kulturnem Inkubatorju na Koroški cesti 18 v MB-u druženje skupine Animoku. Gleda se: glej "Hint" v prejšnji objavi.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 16 maj 2012, 16:18

Ta četrtek, 17. 05. 2012, projekcija v Kulturnem Inkubatorju odpade.
Program, ki je bil načrtovan za ta teden, se prestavi na naslednji teden. Je pa sicer prišlo do majhnih sprememb.

Torej, v četrtek, 24. 05. 2012, ob 19. uri je v Kulturnem Inkubatorju načrtovan sledeč program:

Spoiler: Pokaži
19:00 Druženje

19:30 Shin Chan ep. 06 (nem sinhro)


19:55 Hallo Kurt ep 01 (nem sinhro)


20:20 Quick (korejski akcijski komični triler)
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 23 maj 2012, 15:05

Ne pozabite, jutri, 24. 05. 2012, je spet projekcija v Kulturnem Inkubatorju (Koroška cesta 18, MB). Je pa prišlo do majhne spremembe. Namesto ob 19h začnemo ob 20h. Prav tako pa je zaradi tega tudi sam spored nekoliko spremenjen. Več preberite v tej objavi.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 25 maj 2012, 14:50

V četrtek, 31. 05. 2012, bo ob 19. uri spet potekalo druženje skupine Animoku v Kulturnem Inkubatorju (Koroška cesta 18, MB). Več info najdete v objavi na našem blogu.

Če vas zanima, kaj se gleda, pa preverite tukaj spodaj na lastno odgovornost, če si želite pokvariti presenečenje. :P

Spoiler: Pokaži
BATTLEFIELD HEROES (aka PYONGYANG CASTLE aka PYONGYANG HEROES)
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

OdgovorNapisal/-a zuppy-san dne 31 maj 2012, 14:42

Ne pozabite, danes ob 19. uri druženje skupine Animoku v Kulturnem Inkubatorju (Koroška cesta 18, MB). Info v prejšnji objavi in v objavi na našem blogu.
Uporabniški avatar
zuppy-san
leva roka desn žep
 
Prispevkov: 187
Pridružen: 20 jan 2011, 21:11

Naslednji

Vrni se na Kulturni most

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov

cron