Prijavite se na SloAnime newsletter in ostanite vedno povezani!

Mange

Handa-kun, predzgodba Barakamona, bo prejela anime


Uradna spletna stran Square Enixovega Gangan Onlineje naznanila, da bo manga Handa-kun avtorice Yoshino Satsuki prejela animejsko adaptacijo. Gre za spin-off mange Barakamon, katere avotrica je prav tako Yoshino, ki se je v anime pretopila leta 2014.

Barakamon Prequel Manga Handa-kun Receives TV Anime Adaptation

Barakamon je manga, ki jo piše in ilustrira Yoshino Satsuki. Serializacijo je leta 2009 prejela v Square Enixovi reviji Gangan Online. Zgodba sledi Handa Seishuuju, kaligrafistu, ki se preseli na odročne otoke Goto ob zahodni obali Kyushuja in njegovi interakciji z otočani.

Spin-off manga z naslovom Handa-kun je pričela v Square Enixovi mesečni reviji Shonen Gangan izhajati novembra 2013. Zgodba se odvija šest let pred dogodki Barakamona ter se osredotoča na Seishuujevo srednješolsko življenje.

Povzetek zgodbe:

Manga se postavi šest let pred dogodki Barakamona ter orisuje življenje Handa Seishuuja v srednji šoli, in še kako zanimivo življenje ima.

V Handa-kun Handa Seishuuja občudujejo kot genija v kaligrafiji in mu kažejo največje spoštovanje, toda Handa-kun prekomerno pozornost napačno razume kot nadlegovanje. Handa želi le živeti tiho življenje, toda srednješolski čas prestrašenega in zaprtega učenca pahne v vrsto izzivov in komičnih položajev.


happy wheels